KOKONAISVALTAINEN TUTKIMUSALUSTA

Corporate Spirit on kehittänyt tutkimusalustan, jonka avulla tutkimusprosessin hallinta on helppoa ja selkeää. Jatkuvasti kehittyvä ja intuitiivinen CIXTRANET®-tutkimusalusta tarjoaa erinomaiset työkalut tutkimusten valmisteluun, tiedonkeruuseen, raportointiin sekä tulosten hyödyntämiseen. Se mahdollistaa esimerkiksi esimiehille tulosten helpon ja monipuolisen tarkastelun ja antaa työkalut niiden parhaaseen mahdolliseen hyödyntämiseen.

Helppokäyttöinen CIXTRANET® toimii verkossa mahdollistaen tulosten tarkastelun yli 40 kielellä milloin tahansa. Kukin tutkimustulosten tarkasteluun oikeutettu pääsee tarkastelemaan oman vastuualueensa tuloksia havainnollisena värigrafiikkana, tekstiyhteenvetona ja tutustumaan toimenpidesuosituksiin. Lisäksi kaikki tulokset voidaan myös helposti tulostaa tai siirtää PowerPoint-esitykseen.

HR:lle alusta tarjoaa monipuolisen analysoinnin ja raportoinnin lisäksi omaa työtä tehostavia työkaluja. Alustaan voidaan esim. tuoda organisaatiorakenne suoraan yrityksen omasta HR-järjestelmästä, tarkastella eri kieliversioita tai editoida käännöksiä sekä hallinnoida toimenpidesuunnitelmia.

CIXTRANET®-raportointiin sisältyvät aina tutkijaryhmämme laatimat erilliset analyysit ja johtopäätökset tutkimustulosten todellisista merkityksistä sekä yksikkökohtaiset toimenpidesuositukset tulosten mahdollisimman hyvään hyödyntämiseen. Lisäksi alustasta saa yksikkökohtaisesti selkeän raportin, joka helpottaa esimiehen työtä yksikön tulosten ja toimenpiteiden määrittämisessä. Action Planning -työkalu mahdollistaa kehittämistoimenpiteiden kirjaamisen ja seurannan.

CIXTRANET®-tutkimusalusta löytyy osoitteesta www.cixtranet.com.

KYSY LISÄÄ:

Laura Santasalo
CEO, Spirit Designer
  +358 50 506 5060
  Lähetä viesti
Sami Elmroos
CIO, Chief Information Officer
TULE KÄYMÄÄN

Corporate Spirit Oy
Spektri Business Park, TRIO, 4.krs
Metsänneidonkuja 8
02130 Espoo

Corporate Spirit Oy
Läntinen Pitkäkatu 21-23 C
20100 Turku
OTA YHTEYTTÄ

+358 9 452 0730
info@corporatespirit.fi
www.corporatespirit.fi
SEURAA MEITÄ
TILAA UUTISKIRJE