ILMOITTAUDU KEHITTÄMÄÄN MUUTOSMITTARIA VALTIO EXPOSSA 8.5.2018!


Corporate Spirit Oy osallistuu valtionhallinnon suurimpaan messutapahtumaan Valtio Expooon näytteilleasettajana. Tapahtuma järjestetään Marina Congress Centerissä 8.5.2018.

Tule tapaamaan meitä osastollemme 72 (2. krs) ja ilmoittaudu mukaan kehittämään muutosmittaria.

Corporate Spiritin muutosmittarilla voimme auttaa organisaatioita näkemään suunnitellun muutoksen läpiviennin edellytykset ja esteet. Täsmällinen tilannekuva muutoksesta sen eri vaiheissa tehostaa muutoksen läpivientiä LEANisti ja poistaa merkittävän määrän muutoshankkeisiin usein epäselvyyksistä ja tietämättömyydestä liittyvää hukkaa.

Muutosmittarin kehittäjänä saat sähköpostiisi ilmaiseksi raportin suomalaisten julkishallinnon organisaatioiden muutoskyvykkyydestä ja haasteista. Raportin tulokset kuulet myös webinaarissamme 7.6.2018.

 

 

Corporate Spirit on liiketoimintalähtöisen kehittämisen ja organisaatioiden tunnemaailman johtamisen kumppani. Yritys tukee asiakkaitaan nykytilan selvittämisessä ja auttaa rakentamaan kestäviä menestystarinoita – ihmisten kanssa. Corporate Spiritin erityisosaamista ovat asiakkaan tarpeisiin räätälöidyt henkilöstötutkimukset, esimies- ja asiantuntija-arvioinnit sekä niiden hyödyntäminen. Yritys on mukana rakentamassa Suomen innostavimpia työpaikkoja.

Corporate Spirit on valtionhallinnon johtamisen ja kehittämisen konsultointipalveluiden puitejärjestelyn toimittajaksi kaudelle 2017-2021. Yritys tuli valituksi Hanselin kilpailutuksessa Työyhteisöt ja esimiestyön kehittäminen osa-alueen toimittajaksi.

 

 

LISÄTIETOJA:

Jarmo Ruohonen
Business Development & Sales Director
  +358 40 057 3194
  Lähetä viesti
Juha Ala-Lipasti
Business Development & Sales Director
  +358 50 540 6407
  Lähetä viesti
TULE KÄYMÄÄN

Corporate Spirit Oy
Spektri Business Park, TRIO, 4.krs
Metsänneidonkuja 8
02130 Espoo

Corporate Spirit Oy
Läntinen Pitkäkatu 21-23 C
20100 Turku
OTA YHTEYTTÄ

+358 9 452 0730
info@corporatespirit.fi
www.corporatespirit.fi
SEURAA MEITÄ
TILAA UUTISKIRJE