Corporate Spirit on Hansel puitesopimustoimittaja

Corporate Spirit Oy on valittu valtionhallinnon johtamisen ja kehittämisen konsultointipalveluiden puitejärjestelyn toimittajaksi kaudelle 2017-2021. Corporate Spirit tuli valituksi Hanselin kilpailutuksessa Työyhteisöt ja esimiestyön kehittäminen osa-alueen toimittajaksi.

Työyhteisöjen, työhyvinvoinnin ja esimiestyön kehittäminen sekä muutoksen hallinnan osa-alueen palveluilla pyritään inhimillisen pääoman, työyhteisöjen toimintakyvyn ja kulttuurin kehittämiseen, usein muutostilanteessa.

”Osa-alue kattaa käytännössä kaikki sellaiset konsultoinnin ja kehittämisen alueet, joissa Corporate Spirit tukee asiakkaitaan. Olemme valtavan iloisia mahdollisuudesta saada kehittää myös julkishallinnon organisaatioita heidän vahvistaessa toimintaansa ja menestystekijöitään”, kertoo Corporate Spiritin liiketoiminnan ja myynnin kehitysjohtaja Juha Ala-Lipasti.

Hansel on valtion yhteishankintayksikkö, jonka tavoitteena on säästää yhteiskunnan varoja lisäämällä tuottavuutta hankintatoimeen. Hansel on mukana yli miljardin euron hankinnoissa. Myös tuleva maakuntahallinto pääsee hyödyntämään noin 80 hanselilaisen hankinta-, kilpailutus- ja lakiasiantuntemusta.

Corporate Spirit on liiketoimintalähtöisen kehittämisen ja organisaatioiden tunnemaailman johtamisen kumppani. Yritys tukee asiakkaitaan nykytilan selvittämisessä ja auttaa rakentamaan kestäviä menestystarinoita – ihmisten kanssa. Corporate Spiritin erityisosaamista ovat asiakkaan tarpeisiin räätälöidyt henkilöstötutkimukset, esimies- ja asiantuntija-arvioinnit sekä niiden liiketoimintalähtöinen hyödyntäminen. Yritys on mukana rakentamassa Suomen innostavimpia työpaikkoja.