Corporate Spirit ja IC Insight yhdistävät voimansa

Corporate Spirit ostaa IC Insightin ja vahvistaa asemaansa markkinajohtajana henkilöstötutkimuksissa ja 360-arvioinneissa.

Tutkimus- ja konsultointiyritys Corporate Spirit Oy on 9.5.2016 ostanut IC Insight Oy:n koko liiketoiminnan. Kaupan yhteydessä IC Insightin tutkimus- ja konsultointipalvelut sulautuvat Corporate Spiritin palveluihin ja IC Insightin toimitusjohtaja Hannu Salmensaari siirtyy Corporate Spiritille tutkimusjohtajaksi. Hän vastaa liiketoimintakaupan myötä Corporate Spiritille siirtyvistä asiakkuuksista.

”Olen todella innostunut yritystemme yhdistäessä voimansa. Markkinoille syntyy entistä vahvempi markkinajohtaja ja tämä tuo IC Insightin vanhoille asiakkaille mahdollisuuden päästä hyödyntämään Corporate Spiritin 30-vuotista tutkimus- ja kehittämisosaamista. Corporate Spiritin yksi merkittävä vahvuus on edistyksellinen Cixtranet®-tutkimusjärjestelmä, joka tuo asiakkaillemme uutta lisäarvoa mm. mobiilivastaamisen, suuren kuormankestävyyden ja innovatiivisten ominaisuuksiensa ansiosta. Lisäksi uskon asiakkaidemme antavan arvoa Corporate Spiritin laatusertifioidulle tutkimusprosessille, joka on tae korkealaatuisista ja tietoturvallisista tutkimuksista sekä pitkälle kehitetyistä ja kustannustehokkaista prosesseista”, Salmensaari hehkuttaa.

Corporate Spiritin toimitusjohtaja Jukka Pohjola pitää yrityskauppaa merkittävänä lisäarvona yrityksen nykyisille ja tuleville asiakkaille. ”Yhdistämme kahden laadukkaan tutkimus- ja konsultointiyrityksen osaamisen, mikä lisää Corporate Spiritin palveluvalikoimaa ja asiakasymmärrystä entisestään. Kaupan myötä asiakkaamme saavat käyttöönsä yhä monipuolisemmat tutkimus- ja konsultointipalvelut, jotka tähtäävät yritysten liiketoiminnan kehittämiseen ihmisten kautta”, Pohjola linjaa.

Lisätietoja:
Corporate Spirit Oy, hallituksen puheenjohtaja Jukka Pohjola 050-63 115