Corporate Spirit yhteistyöhön Norjassa HR-konsulttiyhtiö Impaktorin kanssa

Corporate Spirit on solminut yhteistyösopimuksen norjalaisen HR-konsulttiyhtiö Impaktor AS:n kanssa. Yhteistyön myötä Impaktor markkinoi Corporate Spiritin tutkimus- ja kehittämispalveluja Norjassa.

”Yhteistyösopimus tarjoaa mielenkiintoisia mahdollisuuksia molemmille yrityksille. Odotamme yhteistyötä innolla, sillä mm. henkilöstötutkimuksemme ja 360-esimiesarviointimme ovat kiinnostaneet kovasti norjalaisia yrityksiä. Yhteistyön kautta pystymme tarjoamaan myös nykyisille asiakkaillemme aiempaa laajemman palvelukokonaisuuden”, toteaa Corporate Spiritin hallituksen puheenjohtaja Jukka Pohjola.

”Yhteistyö Corporate Spiritin kanssa on meille hieno mahdollisuus. Impaktor on kokenut ja luotettu kehittämiskumppani Norjassa ja voimme yhteistyön myötä laajentaa liiketoimintaamme uusille alueille”, kertoo Impaktorin johtava partneri Eivind Garshol.

Oslossa toimiva Impaktor on erikoistunut monipuoliseen johtamisen kehittämiseen sekä muutosjohtamiseen. Yritys toimii sekä yksityisellä että julkisella sektorilla ja koostuu monipuolisen HR-taustan omaavasta henkilöstöstä. Impaktor on norjalaisen HR Norge -verkoston jäsen.

Lisätietoja:
Corporate Spirit Oy, hallituksen puheenjohtaja Jukka Pohjola 050 – 63 115