Suomen innostavimmat työpaikat -tunnustus

Suomen innostavimmat työpaikat on Eezy Spiritin vuosittain jakama työelämätunnustus suomalaisille organisaatioille, jotka ovat saavuttaneet huipputulokset henkilöstötutkimuksessaan. Suomen innostavimmissa työpaikoissa ihmiset voivat ja haluavat tehdä parhaansa. Voisiko sinunkin organisaatiosi olla yksi Suomen innostavimmista?

Minkälainen organisaatio voi saada tunnustuksen?

Me Eezy Spiritillä olemme henkilöstökokemuksen kehittämisen huippuasiantuntija. Toteutamme vuosittain henkilöstötutkimuksia sadoille suomalaisille organisaatioille. Myönnämme Suomen innostavimmat työpaikat -tunnustuksen parhaat tulokset henkilöstötutkimuksessaan saavuttaneille organisaatioille. Yhteistä tunnustuksen saaneille organisaatioille on toiminnan kehittäminen yhdessä henkilöstön kanssa ja edellytysten luominen innostavalle ja innovatiiviselle työyhteisön rakentamiselle.

Miksi kannattaa olla innostava työpaikka?

  • Organisaation henkilöstölle tunnustus kertoo siitä, että se on onnistunut toimintansa kehittämisessä yhdessä henkilöstönsä kanssa.
  • Asiakkaille ja muille sidosryhmille tunnustus vahvistaa myönteistä mielikuvaa hyvämaineisesta ja tunnetusta organisaatiosta.
  • Uusille työnhakijoille ja muille keskeisille sidosryhmille oman henkilöstön kokema positiivinen työnantajakuva on vaikuttava viesti innostavasta ja tavoittelemisen arvoisesta työpaikasta.

Millä perusteilla tunnustus myönnetään?

Suomen innostavimmat työpaikat -tunnustuksessa henkilöstötutkimuksen toteuttaneiden suomalaisorganisaatioiden tuloksia verrataan Suomen laajimpaan työelämäaineistoon, joka muodostuu sadoissa organisaatioissa työskentelevien lähes 400.000 suomalaistyöntekijän antamista vastauksista. Aineisto on peräisin Eezy Spiritin toteuttamista henkilöstötutkimuksista.

Suomen innostavimmat työpaikat -palkinnot

Parhaisiin tuloksiin yltäneet organisaatiot palkitaan vuosittain Suomen innostavimmat työpaikat -tilaisuudessa helmikuussa.

Tunnustuksen saaneet organisaatiot listataan paremmuusjärjestykseen organisaation henkilöstömäärän mukaisiin sarjoihin:

  • pienet organisaatiot (30–149 henkilöä työllistävät)
  • keskisuuret organisaatiot (150–1000 henkilöä työllistävät) ja
  • suuret organisaatiot (yli 1000 henkilöä työllistävät).

Lisäksi vuosittain palkitaan Suurin nousija, joka on aiempaan vuoteen verrattuna parantanut kaikkein eniten henkilöstötutkimuksensa tulosta kehittämällä toimintaansa yhdessä henkilöstönsä kanssa. Kaikki vuosittain tunnustuksen saaneet organisaatiot listataan Suomen innostavimmista työpaikasta kertoville verkkosivuille www.innostavimmat.fi/palkitut.

Olkaa näkyvästi Suomen innostavin!

Palkitut organisaatiot voivat iloita erinomaisuudestaan myös julkisesti ja viestiä asiasta sidosryhmilleen. Eezy Spirit tarjoaa tunnustuksen saaneille runsaasti myönteistä näkyvyyttä monikanavaisesti. Suomen innostavimmat työpaikat -tunnustus on merkki niin henkilöstölle, asiakkaille kuin potentiaalisille työnhakijoillekin, että organisaatiossa toimintakulttuuri on kunnossa ja asiat sujuvat. Jotta hyvät tulokset säilyisivät myös jatkossa, organisaatio voi hyödyntää laajoja toimintakulttuurin, johtamisen ja HR:n kehittämisen palveluitamme.

Lue lisää: www.innostavimmat.fi

Kysy lisää

Mikko Innanen

Mikko Innanen
Liiketoimintajohtaja – Tutkimus ja kehitys
+35840 587 2923

Lähetä viesti