Pulssikyselyllä tietoa päätöksenteon tueksi nopeasti ja ketterästi

Pulssikyselyn avulla johto pysyy ajan tasalla strategisesti tärkeiden asioiden kehittymisestä ja näkee toimenpiteiden vaikuttavuuden, mikä mahdollistaa nopean reagoinnin.

 

Pulssikysely täydentää henkilöstötutkimusta ja antaa tietoa nopeasti ja fokusoidusti johdon päätöksenteon tueksi. Se näyttää, miten esim. integraatio etenee eri puolilla organisaatiota ja auttaa löytämään sisäiset parhaat käytännöt ja toisaalta myös tuen tarpeen.

Pulssi on lyhyt ja fokusoitu kysely (maksimissaan kymmenen kysymystä), joka toteutetaan esimerkiksi vuosittaisten henkilöstötutkimusten välissä tarvittavalla frekvenssillä, esim. kerran kvartaalissa tai joka toinen kuukausi. Se voidaan toteuttaa koko organisaatiossa tai tietyssä liiketoimintayksikössä.

Alkuvaiheen suunnittelun ja ensimmäisen pulssikyselyn jälkeen jatko on jouhevaa: nopea ja helppo vastaaminen tekee henkilöstölle osallistumisen mielekkääksi, nopeasti saatavat ja helposti hahmotettavat tulokset taas mahdollistavat nopean reagoinnin ja päätöksenteon.

Lue lisää aiheesta: Kaikki muuttuu – ollaan innolla mukana

pulssikysely


Katso neljä vinkkiä pulssien hyödyntämiseen osana henkilöstötutkimusta:Mikäli haluat katsoa aiheesta webinaarin, se löytyy täältä!

Kysy lisää

Ulla Nikula

Ulla Nikula
Head of Sales & Business Development
+358 40 538 3538

Lähetä viesti