Henkilöstötutkimus

Henkilöstökokemuksen kehittäminen on kulttuurin muotoilun lähtökohta.

Henkilöstötutkimus antaa selkeän kuvan henkilöstön omistautuneisuuteen vaikuttavista keskeisimmistä tekijöistä sekä niiden kautta avautuvista mahdollisuuksista.

henkilöstötutkimus

Omistautuminen (Engagement) kertoo, kuinka myönteisesti henkilöstö suhtautuu omaan työhönsä, organisaatioon ja sen edustamiin arvoihin. Se kertoo myös, kuinka valmiita he ovat tarvittaessa tekemään ylimääräisiäkin ponnistuksia organisaation tavoitteiden saavuttamiseksi.

 

henkilöstötutkimus

Henkilöstötutkimus tukee organisaatiotasi kilpailukyvyn varmistamisessa

Corporate Spirit toteuttaa liiketoimintatavoitteiden saavuttamista tukevat henkilöstötutkimukset yli 30 vuoden kokemuksella.

  • PEOPLEPOWER®-tutkimuskonsepti selvittää organisaation ja yksiköiden omistautuneisuuden tason luotettavasti
  • Tutkimuksen toteuttamista helpottamaan on luotu selkeät ratkaisut, kuten organisaatiorakenteen tuontityökalu, käännöstyökalu yms.
  • Selkeä vertailu muihin organisaatioihin sekä toimialasi parhaimmistoon
  • Kehittämistoimenpiteitäsi tukevat esimiesten oppaat, kehittämistoimenpiteiden kirjaaminen ja seuranta, parhaiden käytäntöjen kirjasto sekä muut ketterät raportoinnin ratkaisut
  • Apunasi toimivat ratkaisukeskeiseen toimintaan erikoistuneet kehittämisen asiantuntijamme.

PEOPLEPOWER®-henkilöstötutkimuksella varmistat, että organisaatiossasi toimintaa kehitetään luotettavasti (tulosten suhteutuminen normiaineistoon) ja liiketoimintalähtöisesti. Räätälöimme kaikki tutkimukset tukemaan organisaation strategisten tavoitteiden saavuttamista.

Raportoinnista tukea tulosten hyödyntämiseen

Henkilöstötutkimus raportoidaan tutkimusammattilaisen työstämällä selkeällä kirjallisella raportilla, josta johto ja esimiehet saavat konkreettisia toimenpidesuosituksia toiminnan kehittämiseen. Tiedonkeruu ja raportointi toteutetaan jokaisen vastaajan omalla äidinkielellä (yli 40 kieltä) ja raportoidaan johdolle. Lisäksi jokainen esimies saa yksikkökohtaisen raportin omalla äidinkielellään.

Monikielinen tutkimusalusta CIXTRANET® mahdollistaa tulosten monipuolisen tarkastelun lisäksi myös kehittämistoimenpiteiden kirjaamisen ja seurannan.
Corporate Spirit toteuttaa henkilöstötutkimuksen yli 40 kielellä.

Tutustu monikieliseen vastauslomakkeeseen.

Innostuminen luo onnistumisia, onnistuminen tuo menestystä!

Kysy lisää

Ulla Nikula

Ulla Nikula
Head of Sales & Business Development
+358 40 538 3538

Lähetä viesti
Pirkko Kapri

Pirkko Kapri
Head of People & Business Development
+358 50 380 1063

Lähetä viesti