Om oss

Corporate Spirit är ett HR Intelligence-företag som grundades 1986.Vi specialiserar oss på internationella medarbetar- och ledarskapsundersökningstjänster som till stor del är skräddarsydda utifrån kundens behov och önskan.

Vi satsar framför allt på undersökningar som är praktiska och vars resultat är enkla att utnyttja och använda för våra kunder. Vår uppgift som partner till våra kunder är att producera och vidareutveckla tillförlitlig information som skapar förbättrings- och förändringsprocesser inom organisationen. De bidrar till en bättre kvalitet och framgång i verksamheten.

För oss är kvalitet viktigt – vi vill vara kvalitetsledande inom våra specialistområden. Vi är ett av få företag som kan tillhandahålla tillförlitligt referensmaterial från ett flertal olika länder och genomföra både undersökningar och rapportering på över 40 olika språk. Vårt mål är att ge våra kunder viktiga insikter kring vad som bidrar till deras affärsverksamhet och dess utveckling.

Vi betjänar våra kunder i Sverige, Finland, Norge och Stobritannien.  Vi är medlemmar i  ESOMAR, den internationella paraplyorganisationen för marknads- och opinionsundersökningsbranschen.