Team Spirit

Kokenut ja monitaitoinen henkilökuntamme on tärkein voimavaramme, koska onnistumisia tehdään yhdessä!

Joukostamme löytyy niin liiketoiminnan tuntemusta, tutkimusmetodiikan osaamista, asiakaskokemuksen kehittämistä kuin IT-asiantuntijoitakin. Meillä työskentelee joukko eri alojen ammattilaisia ja huippuosaajia. Yhdessä määrittelemämme kulttuurin kulmakivet – rohkeus, avoimuus, uudistuminen, leanisti toimiminen ja yhteisen vastuun kantaminen – ohjaavat vahvasti toimintaamme.

Luomme kestäviä menestystarinoita – yhdessä ihmisten kanssa!

Voit lähestyä meitä avoimella hakemuksella osoitteeseen:
info@corporatespirit.fi

Avoinna olevat työpaikat:

Haemme kahta People & Business Development Analystia

Haluatko olla mukana rakentamassa Suomen parasta työelämää, jossa ihmiset innostuvat ja organisaatiot menestyvät?

People & Business Development Analystina pääset yhdessä projektitiimin kanssa suunnittelemaan ja toteuttamaan asiakasprojekteja. Lisäksi vastaat asiakasyhteistyöstä omalla asiantuntija-alueellasi. Pääset siis säännöllisesti tapaamaan kotimaisia ja kansainvälisiä asiakkaitamme.

Corporate Spirit on organisaatioiden ja johtamisen kehittämisen huippuasiantuntija. Autamme asiakkaitamme menestymään kehittämällä henkilöstö- ja asiakaskokemusta, johtamista, työyhteisötaitoja ja toimintakulttuuria – yhdessä ihmisten kanssa.

 

Näillä eväillä menestyt tehtävässä:

  • Sydämesi sykkii henkilöstö-, asiakaskokemuksen ja liiketoiminnan kehittämiseen.
  • Haluat työskennellä asiakkaan parhaaksi projekteissa, joissa yhdessä tekeminen ja välillä tiukatkin aikataulut määrittävät työtahdin.
  • Työskentelet sujuvasti itsenäisesti, mutta myös osana suurempaa tiimiä.
  • Sinulla on korkeakoulututkinto, analyyttinen ajattelutapa ja  hahmotat suuria kokonaisuuksia.
  • Sinulla on vahva englanninkielentaito ja arvostamme myös ruotsinkielen taitoa.

 

Tarjoamme sinulle:

  • Vastuullisen roolin monipuolisen palveluliiketoiminnan parissa, kasvavassa kehittämisyhtiössä. Saat täyden tuen menestymiseen työssäsi osaavalta Spirit-jengiltä, johon kuuluu mm. tutkimuksen ja kehittämisen rautaisia ammattilaisia.
  • Tarjoamme sinulle hyvät työsuhde-edut, laajat kehittymismahdollisuudet ja joustavan työskentely-ympäristön etätyömahdollisuudella. Tyylikäs toimistomme sijaitsee Espoon Pohjois-Tapiolassa hyvien kulkuyhteyksien päässä. Lisäksi pääset säännöllisesti tapaamaan myös mahtavia Turku-kollegoitasi.
  • Meillä pääset tekemään huippuporukassa merkityksellistä työtä organisaatioiden ja työelämän kehittämiseksi. Saat olla avoimesti ylpeä kattavista tutkimuksen ja kehittämisen palveluista sekä alan huipuimmista digityökaluista. Corporate Spiritillä vallitsee kulttuuri, jonka ytimessä ovat rohkeus ja aito asiakaskeskeisyys. Meillä ratkaisee ratkaisukeskeinen asenne!

 

Mikäli tunnistit itsesi kuvauksesta, haluamme kuulla sinusta pikaisesti. Lähetäthän hakemuksesi ja CV:si 15.9. mennessä osoitteeseen info@corporatespirit.fi. Haastattelemme sopivia henkilöitä jo hakuaikana.

Lisätietoja tehtävästä antavat Katja Louhema-Santasärkkä p. 0400 713 120 ja Pirkko Kapri p. 050 380 1063.